Projecten

Mooi werk mag bewonderd worden.

Smits Bouwtechniek staat voor kwaliteit en vakmanschap, en ons werk straalt dat ook uit. Wij plaatsen hier regelmatig sfeerimpressies van voltooide projecten, zodat u zelf ook een goede indruk krijgt van onze expertise.

Montage van zonnepanelen

Montage van zonnepanelen Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van zonnepanelen. Zowel voor een klein als groot oppervlak/project bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Wish outdoor

Montage van podia voor WisH Outdoor Elk jaar werken wij mee met de bouw van diverse podia op het festival WisH Outdoor. Dit betreft voornamelijk timmerwerkzaamheden rondom de 'Main stage' (hoofdpodium).

Lees meer

Dakrenovatie

Dakrenovatie Liessel Twee onder 1 kap woning dakrenovatie. Compleet dak gerenoveerd zodat deze weer jaren meekan. Het dak hebben we geïsoleerd met renovatie platen van Isobouw R.c. 3.0. Het geheel is afgewerkt rockpanel zodat het volledig duurzaam en onderhoudsvrij...

Lees meer

Nieuwbouw berging

Nieuwbouw berging Berging te Deurne gebouwd in dezelfde stijl als het huis, uitgevoerd met een spouwmuur  en metselwerk maken het geheel duurzaam.

Lees meer

Nieuwbouwproject Evertsoord

Nieuwbouwproject Evertsoord Complete houtskelet-bouw gefundeerd op een betonvloer met vorstrand, geisoleerd met 100mm pir isolatie voor een optimaal confort binnenshuis. Deze woning wordt duurzaam gebouwd en is energiezuinig dankzij een houtblok kachel aangesloten op...

Lees meer